Secció oficial

Japó
1947
72 min

Al Japó de la postguerra, un home troba al carrer un nen perdut i el porta a casa seva, però ningú no vol acollir-lo, ni tan sols per una nit. Finalment, ho fa una vídua de caràcter agre. L'endemà, la dona porta el nen al seu barri i esbrina que el pare se n'ha anat a Tòquio i l'ha abandonat. (FilmAffinity)

Llengües Japonès, amb subtítols en espanyol

Corea del Sud
2022
138 min

El Hae-Joon, un veterà detectiu, investiga la sospitosa mort d'un home al cim d'una muntanya. Aviat començarà a sospitar de la Sore, la dona del difunt, mentre l'atracció que sent per ella el desestabilitzarà. (FilmAffinity)

Llengües Coreà, mandarí i anglès, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Japó
2023
124 min

En Hirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més del seu passat. (FilmAffinity)

Llengües Japonès i anglès, amb subtítols en espanyol

Corea del Sud
2023
130 min

Després d'un terratrèmol fortíssim, Seül ha quedat reduïda a runes. Tot a la ciutat s'ha esfondrat, excepte un edifici. Els apartaments Hwang Gung segueixen drets. Quan els supervivents de l'exterior se n'assabenten, comencen a reunir-se allà. Això fa que els residents originals de l'edifici comencin a sentir-se amenaçats i decideixin unir-se per a la seva la supervivència... (FilmAffinity)

Llengües Coreà, amb subtítols en espanyol

Japó
2023
124 min

Un jove anomenat Mahito, que enyora la seva mare, s'aventura en un món compartit pels vius i els morts. Allà, la mort arriba a la fi i la vida troba un nou començament. Una fantasia semiautobiogràfica sobre la vida, la mort i la creació, en homenatge a l'amistat, de la ment de Hayao Miyazaki. (vertigofilms.es)

Llengües Japonès, amb subtítols en espanyol

Bhutan
Xina
2019
110 min

Lunana, un iak a l‘escola segueix la història d'un jove mestre que somia emigrar a Austràlia per convertir-se en cantant. En canvi, és assignat a una escola al poble més remot del nord de Bhutan, on inesperadament forma un fort vincle amb els nens locals i troba la felicitat. (elseptimoarte.net)

Llengües Butanès i anglès, amb subtítols en català

Japó
2023
127 min

Quan el seu jove fill Minato comença a comportar-se de manera estranya, la seva mare sent que alguna cosa va malament. En descobrir que el responsable de tot plegat és un professor, irromp a l'escola exigint saber què està passant. Però a mesura que la història es desenvolupa a través dels ulls de la mare, el professor i el nen, la veritat va sortint a la llum, a poc a poc... (FilmAffinity)

Llengües Japonès i anglès, amb subtítols en espanyol

Japó
1950
112 min

La Setsuko se sent desgraciada al costat del seu marit, un enginyer alcohòlic i sense feina. Ella sempre va estar enamorada del Hiroshi, encara que mai van arribar a prometre's, perquè ell va emigrar a França. Ara, que ha tornat al Japó, la germana de la Setsuko intenta tornar-los a unir. L'únic problema és que ella també n'està secretament enamorada. (FilmAffinity)

Llengües Japonès i alemany, amb subtítols en espanyol

Iran
2022
110 min

La Roya es disposa a emigrar de l'Iran, quan coneix una noia que sembla haver perdut la memòria. La Roya li proporciona una llar i li presenta la seva família i amics sense saber que aquesta dona ha vingut a substituir-la. (FilmAffinity)

Llengües Persa i danès, amb subtítols en espanyol

Alemanya
Xina
2000
83 min

El Mardar és un jove missatger que va per la ciutat amb la moto repartint paquets. Coneix bé la ciutat i part del seu èxit en el negoci és que mai no fa preguntes. Un dia un contrabandista d’alcohol li demana que porti la seva filla de 16 anys, la Moudan, a casa de la seva tia. En el trajecte, tots dos se senten atrets... (FilmAffinity)

Llengües Mandarí, amb subtítols en català