Així és el cartell de la Mostra de Cinema Llatinoamericà 2019

mostra_cinema_llatinoamerica_2019
26/02/2019

La tercera cita de la 12a edició de La Mostra de CineBaix ja té una imatge a l'altura. 

Ja explorada la cinematografia asiàtica de la temporada al mes de gener (amb la Mostra de Cinema Asiàtic), és moment de centrar-se en un continent amb el qual compartim molt. La Mostra de Cinema Llatinoamericà ofereix una oportunitat única per fer una ullada al cinema que s'està fent a l'Amèrica Llatina, tan divers, reflexiu i interessant com sempre. La programació, que s'anunciarà aviat, es projectarà del 28 de març a l'1 d'abril. De moment, ja tenim imatge oficial.

Es tracta d'una creació d'Andrea Lucio, il·lustradora i artista de còmics resident a Barcelona, que ha capturat l'essència del que representa La Mostra de CineBaix: una mirada plena de varietat, cultura i respecte a través dels mecanismes del setè art. Al dibuix podem veure a una noia jove que utilitza els seus ulls com si fos un projector de pel·lícula, del qual neixen alguns elements representatius de les cultures minoritàries del continent llatinoamericà. Al seu voltant l'acompanya la naturalesa salvatge d'un territori que encara es nega a ser capitalitzat. 

Només queda un mes per la tercera cita dins del marc de la 12a edició del Festival de Cinema Internacional del Baix Llobregat. Estiguis atent a totes les notícies!