Així és la programació PRESENCIAL del Festival de Cinema de la Mediterrània i el Llevant 2020

la-candidata-perfecta
21/11/2020

Del 26 al 30 de novembre, La Mostra combinarà la programació en línia amb aquestes projeccions a CineBaix. 

En aquest any de canvis i sorpreses, el Festival de Cinema de la Mediterrània i el Llevant 2020 ha hagut d'adaptar-se ràpidament a les noves mesures comunicades per la Generalitat de Catalunya en relació amb l'expansió de la COVID-19. Si bé gran part de la programació continuarà estant disponible a la plataforma online SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL (del 20 al 30 de novembre), CineBaix podrà obrir les portes de les seves sales de cinema del 26 al 30 de novembre per celebrar una sèrie de projeccions presencials i dos cinefòrums. Així, aquesta edició es converteix en un format híbrid entre l'streaming i l'exhibició tradicional, que permet més accessibilitat als espectadors i espectadores alhora que els hi ofereix la possibilitat de gaudir del millor cinema a la pantalla gran.  

De la Secció Oficial, es podran veure exclusivament a les sales de CineBaix: La candidata perfecta, la nova pel·lícula de Haifaa Al-Mansour (la primera dona directora d'Aràbia Saudita, que ja va triomfar a La Mostra amb La bicicleta verde), Un cuento de tres hermanas, del cineasta turc Emin Alper (que va guanyar el premi a Millor Direcció al Festival de Sarajevo), i La dona il·legal de Ramón Térmens, de producció espanyola. La secció es completa amb projeccions també presencials de Terminal Sud y De repente, el paraíso, títols que ja estaven disponibles a la plataforma online només per socis de CineBaix. 

De les pel·lícules que formen part de les seccions paral·leles del festival, es podran veure quatre també presencialment: La familia Samuni, de Stefano SavonaAdvocate de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche14 de julio de Hasim Aydemir i Per la llibertat d'Ersin Çelik. Tot i això, totes quatre continuen disponibles a la SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL. 

A més, també s'inclouran als esdeveniments del festival del 26 al 30 de novembre dos cinefòrums molt especials: un el dissabte 28 amb el director de la pel·lícula La dona il·legal, Ramon Térmens, i un altre diumenge 29 que girarà entorn de Kurdistan, protagonista de la secció FOCUS d'aquesta edició, amb la presència de membres de La Mostra de Cinema Kurd de BCN (MCKB) i de l’equip de direcció del film Per la llibertat, que es projectarà abans de la trobada. 

Consulta AQUÍ tots els horaris de la programació