Arribem al final d'una altra edició de La Mostra de CineBaix, però no ens aturem...

22/11/2022

Hem arribat al final d’una altra edició de La Mostra de CineBaix, l‘última d’aquest any 2022. No volem deixar passar l’oportunitat de manifestar públicament el nostre agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta edició de cinema de la Mediterrània i del Llevant, des de la selecció de pel·lícules fins a la projecció, passant per la programació, la subtitulació, la comunicació i la difusió. I gràcies també al públic que, amb la vostra presència, heu contribuït a fer visibles guerres i cinematografies invisibles d’aquella part del món.

Però La Mostra de CineBaix no s’atura. D’una banda, a partir d’avui mateix, a la #Sala7.CineBaix.Virtual, hi trobareu dues pel·lícules que no vam poder incloure en les sessions presencials d’aquesta edició que acabem tancar. Es tracta de Flee i La ley de Teherán. A més, també a la sala 7, hem tornat a incloure-hi sis títols més d’edicions anteriors de la Mediterrània i del Llevant.

I d’altra banda, ja hem començat a posar fil a l’agulla per preparar una nova edició de La Mostra de CineBaix, la del mes de gener, que estarà dedicada al cinema asiàtic.

Us animem, doncs, a entrar a la #Sala7.CineBaix.Virtual i a agafar l’agenda de gener.