Busquem al nou Jurat Jove de La Mostra de CineBaix! Inscriu-te!

jurat-jove
30/09/2019

Els joves tornaran a prendre la paraula per atorgar el premi del Jurat Jove a la millor pel·lícula de la programació. 

La Mostra de CineBaix (Festival de Cinema Internacional del Baix Llobregat) és una finestra oberta al món per conèixer, a través del cinema, altres cultures, maneres de pensar, conflictes territorials i històries d'esperança. Aquest any celebra la 13a edició i del 7 al 17 de novembre programa l'esdeveniment central: el Festival de cinema de la Mediterrània i del Llevant. Al llarg de l’any, la programació es distribueix en tres cites més: el Festival de Cinema Asiàtic, al gener; el Festival de Cinema Llatinoamericà, al març, i el Festival de Cinema Africà, al maig. La programació es completa amb la participació de directors, cinefòrums i debats.

Per segon any consecutiu, la Mostra ofereix la possibilitat a un grup de joves de formar part del Jurat Jove del festival, que atorgarà el Premi del Jurat Jove a la millor pel·lícula de la programació. L'objectiu és promoure el cinema entre el públic jove i donar l'oportunitat a persones joves interessades en el mon del cinema de formar part d'una proposta cinematogràfica com La Mostra de CineBaix, aproximant-se a un cinema més independent i més allunyat dels circuits comercials.

Què busquem?

Busquem joves d'entre 16 i 25 anys, amb passió pel cinema i que s’interessin pel món contemporani. Sou fans de veure pel·lícules i documentals? Us agrada conèixer noves realitats i teniu inquietud per descobrir cultures i problemàtiques que es viuen arreu del món? Des de La Mostra de CineBaix obrim convocatòria per formar part del segon Jurat Jove de la Mostra de Cinema de la Mediterrània i del Llevant. Entre totes les candidatures rebudes, es farà una selecció d’entre tres i cinc joves que formaran part del Jurat Jove.

Quina serà la tasca del Jurat Jove?

El Jurat Jove estarà format entre tres i cinc persones d'entre 16 i 25 anys. Atorgarà el premi a la millor pel·lícula de la secció principal del Festival de Cinema de la Mediterrània i del Llevant, de La Mostra de CineBaix. Hauran de veure totes les pel·lícules de la Secció Oficial i després s'haurà de debatre entre els diferents membres del Jurat per triar quina és la pel·lícula guanyadora. 

Condicions de participació:

  1. Les persones que formin part del Jurat Jove es comprometen a veure les pel·lícules de la secció oficial entre el 7 i el 17 de novembre a CineBaix.
  2. El premi es donarà a conèixer el dia de la cloenda de La Mostra, el 16 o el 17 de novembre.
  3. El Jurat Jove té accés gratuït a totes les projeccions de La Mostra de CineBaix, incloses les que no formen part de la secció que hauran de valorar.
  4. La pel·lícula guanyadora ha de ser escollida per consens, no per votació.
  5. Les projeccions seran en versió original subtitulades.
  6. El Jurat Jove estarà convidat a una ració de crispetes i beguda diària.
  7. Durant La Mostra hi haurà una persona de referència que orientarà les persones del Jurat Jove.
  8. A la cloenda, rebran un diploma que indiqui que han format part del jurat d'aquesta edició per reconèixer les tasques realitzades com a Jurat Jove.

Com es pot enviar la candidatura per formar part del Jurat Jove?

Enviant un correu a premsa@cinebaix.com indicant-hi "Candidatura Jurat Jove" i les dades següents:

- Nom i cognom de la persona participant.
- Data de naixement.
- Breu text explicant les motivacions per les quals es vol formar part del Jurat Jove.

Data límit: el dijous 17 d'octubre de 2019

A3juratjove-MED2019-1