Cinema asiàtic 2023: programació del divendres 27 de gener

26/01/2023

Divendres 27 de gener, segon dia de La Mostra de CineBaix: cinema asiàtic 2023:

16.15 h - LA NOVEL·LISTA I LA SEVA PEL·LÍCULA (Corea del Sud)
La Junhee és una novel·lista desencantada dels seus llibres. Durant un viatge per retrobar una vella amiga que regenta una llibreria, coincideix amb un director de cinema que li havia promès adaptar una de les seves novel·les.
La nova pel·lícula de l’imparable Hong Sang-soo -cineasta que estrena un mínim de dues pel·lícules a l’any- va rebre el Gran Premi del Jurat al passat Festival Internacional de Cinema de Berlín @berlinale.

18.00 h - LA BATALLA DEL LAGO CHANGJIN (Xina)
Recreació èpica d’una de les lluites més violentes a la Guerra de Corea entre els Estats Units i la Xina, un combat que va durar tot un mes i on els soldats van sobreviure en unes condicions climatològiques extremes.
Amb un pressupost de 200 milions de dòlars, som davant la pel·lícula xinesa més cara i més taquillera de la història a la Xina. Una cinta de tres hores de durada que amb tres directors diferents, intenta emular el clàssic bèl·lic "El día más largo".

21.15 h - RETORNO A SEÚL (Cambodja)
Una dona francesa de vint-i-cinc anys torna a Corea del Sud per primera vegada des que va ser adoptada per una parella francesa. Decideix buscar els seus pares biològics, però el seu viatge pren un gir sorprenent...
Ens arriba de Cambodja, un país amb molt poca producció cinematogràfica, una de les grans sorpreses dels festivals d’aquest any, especialment al Festival de Canes. A més ha aconseguit superar la shortlist dels Oscar en la categoria de millor film internacional, i la nominació a millor llargmetratge estranger als prestigiosos Premis Independent Spirit.

http://mostra.cinebaix.cat/2023/pelicules/mostra-asiatic/dia-a-dia-prese...

Entrades: https://www.cinebaixtaquilla81.com/index_2.php