Com funciona la SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL?

sala-7-cinebaix-virtual
21/04/2020

El Festival de Cinema Llatinoamericà es celebrarà a aquesta sala online del 22 d'abril al 3 de maig. 

La Mostra de CineBaix continua malgrat la situació de confinament per la COVID-19, i ho farà per primera vegada de forma online. Per això, CineBaix ha presentat la SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL, una plataforma de streaming exclusiva que ajuda a apropar el cinema més independent a les cases de tots els espectadors i espectadores. L'espai s'inaugurarà amb una cita molt especial: el Festival de Cinema Llatinoamericà 2020, del 22 d'abril al 3 de maig. Davant la impossibilitat de celebrar-lo presencialment en les dates previstes a finals de març, La Mostra ha decidit posar una nova selecció de les pel·lícules en línia, que representa algunes mostres del millor cinema llatinoamericà del moment

Però abans de començar, resolem alguns dubtes bàsics sobre el funcionament de la plataforma

Com es pot accedir a la plataforma?

Accedeix al web de La Mostra de CineBaix. Allà, clica sobre qualsevol bàner DE LA CAPÇALERA. Entraràs a la Sala 7 virtual i hauràs de seguir les indicacions.

Cal registrar-s’hi?

Sí, hauràs de seguir les indicacions que veuràs a la pantalla: introduir el teu correu electrònic i, si en tens, el teu codi d’accés (només en tenen les persones sòcies de CineBaix i entitats col·laboradores).

Un cop t’hagis registrat, rebràs un correu de confirmació de registre i et dirà quin és a partir d’ara el teu nom d’usuari i et demanarà que triïs una nova contrasenya pròpia.

Com és el mètode de pagament?

Les pel·lícules disponibles per al públic del Festival de Cinema Llatinoamericà 2020 tenen un preu de 2,05 euros, que cal abonar abans d'accedir al contingut, seguint les indicacions.

Hi ha abonaments disponibles?

No, els abonaments que habitualment s'ofereixen a les edicions presencials de La Mostra de CineBaix no estan disponibles en aquest format online

Quant de temps tinc per veure una pel·lícula després de pagar-la?

Cada pel·lícula té un calendari concret, així hi ha pel·lícules que només es poden veure 2 dies; d’altres, 11 dies, etc. (vegeu la programació Dia a dia). Un cop comprada, la pel·lícula estarà disponible fins a les 00:00 hores de l’últim dia que està programada.

Tinc un codi promocional, com el puc utilitzar?

Tingues en compte que només el pots utilitzar per veure les pel·lícules associades al teu codi. L’hauràs d’introduir quan et registri's, a la mateixa pàgina que et demanarà el teu correu electrònic.

Es pot veure contingut sense connexió?

No, l'opció sense connexió no està disponible en aquesta plataforma. 

Què es podrà veure en obert?

Les pel·lícules de la programació, excepte tres títols reservats per a persones sòcies de CineBaix i entitats col·laboradores: Temblores de Jayro Bustamante, Araña d'Andrés Wood i El despertar de las hormigas d'Antonella Sudasassi Furniss.

En quin llengua estan les pel·lícules?

Totes són en versió original, la majoria en castellà i algunes subtitulades en castellà.

Per a qualsevol dubte o incidència tècnica en el funcionament de la SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL, hi haurà un correu electrònic disponible, a través del qual rebràs la confirmació de registre.