Comença la versió virtual del Festival de Cinema Africà

01/06/2021

El Festival de Cinema Africà també ofereix una part de la programació virtual. Si no podeu veure totes les pel·lícules al cinema, podeu recuperar-les a la Sala 7 virtual de CineBaix un cop hagin estat projectades a CineBaix. En total, de l'1 al 13 de juny es podran veure tretze de les vint pel·lícules de La Mostra de CineBaix a través de la plataforma virtual pròpia de CineBaix: la Sala 7 virtual.

Des d'avui, 1 de juny, hi trobareu aquests set títols disponibles, que són alguns dels que s'han projectat durant la primera setmana del Festival:

Fent clic a cada pel·lícula, accedireu a la informació completa de cada títol. Per veure les pel·lícules, podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç. El preu per cada pel·lícula és de 3.95€ el públic en general i 2.95€ socis i sòcies de CineBaix.

Running against the Wind (Etiòpia) de Jan Philipp Weyl, una història d'amistat i lleialtat que segueix a dos joves etíops que, tot i que corrien junts a la infància, els seus camins a la vida acaben sent molt diferents. 

Notre-Dame du Nil (Ruanda) d'Atiq Rahimi, basada en la novel·la de Scholastique Mukasonga i que retracta un coming-of-age sobre un grup de noies joves de Ruanda a un internament catòlic i en temps de violència.

Softie (Kènia) de Sam Soko, un retrat documental de l'activista política Boniface 'Softie' Mwangi, que es presenta a les eleccions regionals a Kenya per a defendre l'honestedat contra els corruptes. 

Eyimofe (Nigèria) de Chuko Esiri i Arie Esiri, un relat de dos nigerians, un tècnic industrial i una perruquera, que somnien a canviar les seves vides i fugir dels seus problemes.

Downstream to Kinshasa (República del Congo) de Dieudo Hamadi, que explica l'odissea de les víctimes de la Guerra dels Sis Dies a través del riu Congo per aconseguir el reconeixement del conflicte. 

Zaho Zay (Madagascar) de Maéva Ranaïvojaona i Georg Tiller, un últim documental que segueix a una guàrdia de presó a Madagascar i el seu passat personal amb un pare criminal.

La herida (Inxeba) (Sud-Àfrica) de John Trengove, la història d'una tradició tribal iniciàtica.

A partir del dia 7, dilluns que ve, un cop es tanqui el Festival presencial, a la Sala 7 virtual hi haurà sis títols més disponibles. Les pel·lícules es podran veure fins el dia 13 de juny.