El Cicle de Cinema Africà arribarà a CineBaix del 24 al 28 de maig

cicledecienmaafricabannefacebook
26/03/2018

La tercera cita de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat arribarà al mes de maig amb noves propostes, ara centrades a l'Àfrica. 

Després de tancar el Cicle de Cinema Llatinoamericà amb molt bones xifres, en la línia del que es va aconseguir amb el Cicle de Cinema Asiàtic al mes de gener, CineBaix encara la tercera de les cites anuals de la seva Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat. Amb el compromís intacte de portar a la comarca noves visions de les cinematografies de diferents parts del món, i estimular la reflexió sobre les grans problemàtiques que comparteixen, arribarà al maig una nova programació: el Cicle de Cinema Africà es celebrarà del 24 al 28 de mais a la instal·lacions de CineBaix per poder fer una mirada a la situació del continent, un dels més castigats per la Història i que encara avui pateix les conseqüències. 

Tot i que les pel·lícules que formaran part de la programació es donaran a conèixer més endavant, és ben segur que aquest nou cicle continuarà apostant per una combinació de directors consagrats, títols de renom d'aquesta temporada i petits projectes que difícilment arriben a les sales comercials de cinema. La Mostra té un compromís amb la varietat de propostes, per oferir al públic la millor selecció de temàtiques, formats, històries i gèneres. Així, aquests espectadors i espectadores podrán tornar a les nostres projeccions i participar en el Premi del Públic, del que obtindrem una nova pel·lícula guanyadora al pròxim cicle. 

Estigues atent al nostre web i les nostres xarxes socials durant les properes setmanes, i no et perdis tots els detalls del primer Cicle de Cinema Africà de CineBaix.