El Festival de Cinema Llatinoamericà 2020 es celebrarà del 26 al 30 de març

temblores
10/02/2020

La tercera cita de La Mostra de CineBaix arribarà amb les millors pel·lícules llatinoamericanes. 

El Festival de Cinema Internacional del Baix Llobregat (més conegut com La Mostra de CineBaix) ha passat ja l'equador de la seva 13a edició, que com és habitual està formada per quatre cites anuals que es centren en diferents regions del món. De la programació de la Mediterrània i el Llevant al novembre fins a la recent programació asiàtica, celebrada al gener, La Mostra posa ja la mirada al seu pròxim objectiu: el Festival de Cinema Llatinoamericà

El certamen, que reunirà les millors propostes de la temporada produïdes al conjunt de països de l'Amèrica Llatina, es celebrarà del 26 al 30 de març a les instal·lacions del cinema de Sant Feliu de Llobregat. Les pel·lícules seleccionades es dividiran en diferents seccions, entre les quals destaca la Secció Oficial a competició amb els títols que poden optar al Premi del Públic. A més, es tornaran a organitzar xerrades i cinefòrums que posaran el focus en qüestions específiques de la situació de països com l'Argentina, Perú, Colòmbia o Mèxic, entre tants altres. 

Estigues atent al nostre web i les nostres xarxes socials per descobrir en les pròximes setmanes quines seran les pel·lícules i esdeveniments que es podran gaudir al Festival de Cinema Llatinoamericà, al qual seguirà al juny la quarta i última cita de La Mostra, el Festival de Cinema Africà. T'esperem!