El Premi del Públic també es votarà a la 12a edició de La Mostra

photo5_big
05/11/2018

L'opinió dels espectadors i espectadores es farà escoltar també en la programació de la Mediterrània i el Llevant, del 8 al 18 de novembre.

El Premi del Públic s'ha consolidat ja a les programacions de CineBaix com un element imprescindible. El públic de la 12a edició de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat també podrà votar la seva pel·lícula favorita de les diferents àrees (la Secció Oficial i Des de l'altra riba), i atorgar així el seu premi particular a la guanyadora. Aquesta participació dels assistents al certamen és clau per conèixer quines pel·lícules han despertat més emocions en ells, i premiar d'aquesta manera la seva capacitat de connexió amb l'audiència, així com la seva qualitat cinematogràfica. 

Com sempre, el vot s'efectuarà al final de cada projecció. A les taules del hall es podrà agafar una de les butlletes i dipositar-la a les urnes habilitades per l'organització de La Mostra. Aquests vots consisteixen a valorar la pel·lícula amb unes puntuacions d'1 a 5, de menor a major grau de satisfacció amb ella. Així, valorant el nombre de sessions que ha tingut, la quantitat d'assistents i les diverses puntuacions que han deixat a les urnes, es determinarà quina és la guanyadora d'aquesta edició, que s'anunciarà al web del festival. 

No et quedis sense votar i vine del 8 al 18 de novembre a La Mostra de CineBaix!