El que no et pots perdre al Cicle de Cinema Asiàtic de CineBaix

cartellcinemaasiatic
26/01/2018

Vols venir a veure una pel·lícula però no t'acabes de decidir? No pateixis: t'ajudem!

El Cicle de Cinema Asiàtic de CineBaix, el primer dels que es faran dins del marc de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat al llarg de l'any, ens porta del 25 al 29 de gener algunes de les millors pel·lícules orientals dels últims anys. Si encara tens dubtes sobre quina és la decisió perfecta per aquest cap de setmana, et deixem aquí una guia per no perdre't en la programació:

- Pels que busquen la seva dosi d'acció: NIEBLA. Un vaixell de pesca que s'adentra al negoci del tràfic de persones i una violenta tempesta que els hi agafarà al mig de l'oceà: una aventura marina assegurada. 

- Pels fanàtics de Corea del Nord: EL SUEÑO COREANO. Un document únic, que ens deixa entrar com a convidats a un dels països més hermètics i fascinants del món.

- Pels que busquen propostes arriscades: YO NO SOY MADAME BOVARY. Darrere d'una història de desgràcies i decisions equivocades, aquesta Concha de Oro és una rara avis per la seva forma circular. 

- Pels romàntics: TANNA. Una història de amor adolescent made in Australia que ens situa a les tribus d'una illa de l'oceà Pacífic. Llibertat individual o responsabilitat per la tradició?

- Per entendre la realitat a Síria: ALMA MATER. La situació dels sirians a casa seva és terrible, i aquesta història d'una mare que vol protegir als seus fills ens ho confirma. 

- Pels que creuen en l'amistat sobre qualsevol cosa: KALO POTHI. Dos amics dividits per la família i la classe social, però que faran tot el possible per recuperar el centre de tots els seus somnis: una gallina. 

- Pels que encara conserven la innocència dels nens: CALESTIAL CAMEL. Un nen de 13 anys i la recerca d'un camell perdut es converteixen en el focus d'un viatge de transformació sota la mirada neta d'un infant. 

- Pels aficionats als drames judicials: TRIBUNAL. Una història real que mostra les zones grises de la justícia, i et plantejarà un dilema moral sobre l'ús de la cultura i la responsabilitat dels seus efectes.

- Per paladars selectes (i amants de Woody Allen): EN LA PLAYA SOLA DE NOCHE. Possiblement la millor pel·lícula de la programació, i un viatge emocional d'una dona que ha de descobrir per si mateixa què significa l'amor. 

Ja has decidit el teu pla de cap de setmana amb nosaltres? No perdis més temps! Consulta ara la programació i apunta els horaris a l'agenda. T'esperem!