Especial "La Directa": Espiar la realitat agredolça de les residències de gent gran

el_agente_topo
19/03/2021

Ignasi Franch es fixa en el documental 'El agente topo' al suplement especial de La Directa dedicat a la programació del Festival de Cinema Llatinoamericà.

La Directa edita un suplement digital especial dedicat al Festival de Cinema Llatinoamericà de La Mostra de CineBaix. Durant els propers dies compartirem aquí els diferents articles publicats en aquest mitjà dedicats al festival. Avui, un cop d'ull al documental El agente topo en aquest article d'Ignasi Franch.

A continuació podeu llegir l'inici de l'article i aquí el podeu llegir sencer.

"La realitzadora xilena Maite Alberdi ha sorprès la cinefília internacional amb un documental que sembla fals, sobretot durant uns primers minuts desconcertantment còmics, però que és ben autèntic. El agente topo s’inicia al local d’una agència de detectius privats. Els seus responsables han rebut l’encàrrec d’infiltrar-se en una residència per a gent gran, amb l’objectiu d’assegurar-se que la mare de la clienta que els ha contractat rep un tracte adequat. Com que l’agència no pot comptar amb el seu col·laborador habitual, d’edat més avançada, ha de posar un anunci a la premsa per trobar algú disposat a internar-se i enviar informes durant setmanes".

Continueu llegint l'article aquí.