Ja pots aconseguir el teu abonament per a La Mostra de CineBaix!

Una mujer fantástica
23/10/2017

Aquesta setmana ja s'han posat a la venda els abonaments complets o per 6 sessions, que es poden adquirir online o a la taquilla de CineBaix.

Queda poc més d'una setmana per inaugurar l'11a edició de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, i la maquinària ja està en moviment. Ja estan a la venda els abonaments, una manera més econòmica de gaudir de la programació d'enguany per a aquells espectadors que no en tenen prou amb una sola pel·lícula. Es poden adquirir a través d'Internet en aquest enllaç o a la taquilla del cinema.

Trobareu abonaments de dos tipus:

- Abonament complet, amb un preu de 25 euros. És personal i intransferible, i s'ha de mostrar sempre acompanyat del DNI. Permet l'accés a TOTES les projeccions de La Mostra 2017, i no es permet retirar més d'una entrada per sessió.

- Abonament de 6 sessions, amb un preu de 15 euros. Pot ser individual o col·lectiu, però de qualsevol manera equival a sis entrades.

D'altra banda, les entrades individuals tenen un preu de 4 euros cadascuna (gratis per a socis), i es podran adquirir a partir de la próxima setmana a la taquilla de CineBaix.