Ja tenim cartell i espot oficial del Cicle de Cinema Africà!

cartellcinema_africa7
14/05/2018

Del 24 al 28 de maig arriba a CineBaix una nova cita de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, amb l'Àfrica com a protagonista. 

Des de les històries asiàtiques del mes de gener, passant per l'Amèrica Llatina del mes de març, arriba a CineBaix la tercera cita anual de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, una multiprogramació de referència a la comarca que serveix com a finestra a noves realitats arreu del món. En aquest 2018 s'està desenvolupant la nova estructura de La Mostra, que ara compta amb quatre programacions, de les que aviat podrem gaudir de la tercera: el Cicle de Cinema Africà es celebrarà del 24 al 28 de maig a les instal·lacions del cinema de Sant Feliu de Llobregat per donar a conèixer les problemàtiques i les reflexions identitàries de la comunitat africana. 

Ja tenim el cartell oficial del cicle, on es pot veure una dona africana amb una indumentària tradicional, a la qual envolta una cinta de pel·lícula:

cartellcinema_africa
Cartell Cicle de Cinema Africà

També tenim preparat l'espot, creat pel col·lectiu Setzenou, i que reuneix alguns clips de les pel·lícules participants al cicle:

 

Cicle de cinema africà - Mostra de cinema internacional del Baix Llobregat 2018 from setzenou on Vimeo.