Ja tenim cartell per a la nova edició de cinema africà de La Mostra de CineBaix 2023

07/05/2023

Ja tenim cartell per a la nova edició de cinema africà de La Mostra de CineBaix 2023

La imatge que il·lustra el cartell d’aquesta nova edició de cinema africà és gentilesa d’Oriol Bachs, que ens la presenta així:

Àfrica és un continent molt extens que comprèn més de 50 països diferents. A part del continent, Àfrica també té un nombre important d’illes. Tot això implica una gran diversitat d’ètnies, de llengües, de cultures i de religions, però també diversitat a nivell del territori: podem contemplar importants contrastos en els ecosistemes africans que van des del desert fins a les selves tropicals, amb un nombre significatiu de rius i llacs. En definitiva, una gran varietat de paisatges molt plens de colors diferents. En aquest dibuix he intentat reflectir aquesta gran diversitat.

“Diversitat”, una paraula que ens identifica com a entitat i que defineix la programació de CineBaix, i molt especialment La Mostra de CineBaix, l’objectiu de la qual és precisament difondre, protegir i promocionar la diversitat de cinema de diferents àmbits geogràfics i culturals, i donar a conèixer una altra mirada d’aquestes societats lluny de tòpics, fòbies i estereotips.

L’edició d’enguany de cinema africà tindrà lloc del dijous 25 al dilluns 29 de maig, amb una programació que aviat donarem a conèixer. De moment reserveu-vos aquests dies i quedeu-vos amb la imatge del cartell.

cartellvxb2groc_1.jpg