La crisi dels refugiats protagonitza el cartell de la 12a edició de La Mostra

imatgesabaonamentsenselletresmedt2018
23/10/2018

Del 8 al 18 de novembre, el cinema de Sant Feliu de Llobregat projecta la seva programació centrada al món àrab.  

Un any més, la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat arriba a la capital de la comarca per oferir una programació única, on es donen cita algunes de les millors pel·lícules de la temporada provinents de la Mediterrània i el Llevant, a més d'algunes produccions catalanes que miren des de l'altra riba els conflictes del món àrab. Encara falten dues setmanes per començar la festa, i ja tenim aquí el cartell oficial d'aquest any. 

Es tracta d'una creació de Ricardo Hermida (Sr. Plástiko), un dels coordinadors de les il·lustracions de la Directa, mitjà de comunicació col·laborador de La Mostra. Aquesta revista no només s'encarrega del diari oficial -que es pot adquirir de forma gratuïta al hall de CineBaix durant els dies de la programació-, sinó que també ha creat aquest meravellós cartell en el que es citen els dos pilars del projecte: les pel·lícules i la conscienciació social. Els fotogrames que formen la mar representen el cinema, i sobre ells navega un vaixell de paper on es pot llegir "Refugees Welcome", referència a la crisi dels refugiats. 

A més, aquest disseny és molt especial: servirà de base per la creació dels cartells de les diferents mostres que vindran el 2019: l'asiàtica al gener, la llatinoamericana al març i l'africana al maig. D'aquesta manera, la nova estructura de La Mostra va prenent forma i consolidant-se com una exhibició diversa i plural que s'esten al llarg de l'any. 

a4cinebaixdefr75
Cartell Mostra 2018