La directora Melina León estarà en directe a l'Instagram de La Mostra de CineBaix el pròxim dissabte

melina_leon_directora_2
29/04/2020

Respondrá a les preguntes dels usuaris sobre la seva pel·lícula, 'Canción sin nombre'. 

El Festival de Cinema Llatinoamericà 2020 continua avançant amb una programació 100% online, que es pot gaudir fins al pròxim 3 de maig a través de la plataforma SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL. Aquesta nova cita de La Mostra de CineBaix, alterada pel confinament general arran de la crisi de la COVID-19, torna a posar el seu focus en les noves mirades que ens arriben des de l'Amèrica Llatina, com és el cas de Canción sin nombre de Melina León, que forma part de la programació del festival i ens dóna l'oportunitat de posar les experiències de la cineasta a disposició dels usuaris. 

Per continuar amb la tradició de cinefòrums de La Mostra i al mateix temps respectar el confinament, el festival ha preparat una trobada a Instagram el pròxim dissabte 2 de maig d'abril a les 18h en la qual la directora podrà contestar a les preguntes dels espectadors i espectadores, així com a les que formuli la moderadora i cap de premsa, Carme Verdoy. Només cal connectar-se a Instagram i accedir a les stories del perfil @mostracinebaix, on es podrà gaudir d'una conversa apassionant sobre cinema, Llatinoamèrica i, sobretot, de la seva fascinant pel·lícula. Basada en fets reals, ens situa al Perú de la dictadura a la dècada de 1980, on una dona indígena (Pamela Mendoza) veu com el seu fill desapareix misteriosament just després de donar a llum. Una història personal que s'emmarca en un caos polític al país i on un periodista (Tommy Párraga) serà la seva única ajuda per descobrir què ha passat. 

Canción sin nombre està disponible online a la plataforma de CineBaix, així que aprofita per fer-li una ullada abans d'acompanyar-nos dissabte a les 18h a Instagram. I no oblidis enviar les teves preguntes per la Melina León a través de les xarxes socials!

Accedeix al nostre Facebook, Twitter o Instagram