La Mostra de CineBaix tornarà del 8 al 18 de novembre

Mostra
05/07/2018

Ja tenim les dates definitives, i, molt aviat, també la programació. La Festa Major del cinema a Sant Feliu està en camí!

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat ha canviat aquest 2018. D'una programació única al mes de novembre ha passat a repartir les seves seccions en tres cicles independents durant tot l'any, sobre cinema asiàtic (al gener), llatinoamericà (al març) i africà (al maig). Les primeres experiències d'aquestes cites han estat un èxit, però no hem d'oblidar que la cita central encara es celebra al mes de novembre. És La Mostra de CineBaix, centrada en el cinema del Llevant i el Mediterrani, que continua una tradició de més de deu anys a les instal·lacions de CineBaix. La Mostra creix, però no perd l'essència.

Aquest any, el festival es celebrarà del 8 al 18 de novembre. Com es pot veure, la duració continua sent més extensa que la de les cites esmentades, que només ocupaven un cap de setmana. Per alguna cosa es coneix com la Festa Major del cinema a Sant Feliu de Llobregat. Seran deu dies de pel·lícules alternatives, algunes inèdites al nostre país, que ens obren finestres a altres cultures, maneres de pensar, conflictes territorials i històries d'esperança. La programació completa es coneixerà al llarg de l'estiu, i més endavant es donaran a coneixer les diferents temàtiques que es tractaran, així com els convidats que protagonitzaran els cinefòrums, conferències i debats. 

Encara queden molts mesos per trobar-nos de nou amb La Mostra, però estigueu atents a totes les informacions que publicarem en aquest web, i també en els nostres perfils de Facebook y Twitter