La Mostra s'inaugurarà dijous amb 'Duty', d'Annemarie Jacir, i l'actuació de la Coral Quart de Nou

duty
30/10/2017

El proper 2 de novembre comença l'11a edició de La Mostra, en un acte que projectarà un drama familiar d'una directora palestina i que acollirà una actuació musical de la mà de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat.

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat donarà el seu tret de sortida aquest dijous 2 de novembre a les instal·lacions de CineBaix. Tot començarà a les 19.30h amb la presentació oficial d'aquesta 11a edició, a càrrec com és habitual del director de la mateixa, Xavi Bachs, que farà cinc cèntims del que ens espera en els propers deu dies de programació. Aquest any, La Mostra té moltes notícies i novetats que compartir amb els espectadors.

Després dels discursos, la inauguració acollirà l'actuació de la coral d'Adults de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat, amb un total de vint-i-cinv cantaires que començaran la seva actuació a les 19.45h. Dirigits per Lorena Garcia, l'anomenada Coral Quart de Nou ens sorprendrà amb aquesta actuació de 15 minuts on de ben segur demostraran la seva experiència a l'àmbit musical.

Després dels preliminars, arribarà el plat fort de tota inauguració cinematogràfica: la pel·lícula. Aquest any, l'escollida per donar inici a La Mostra ha estat Duty (Wajib), de la directora palestina Annemarie Jacir, un drama sobre un pare i un fill units després de molts anys per un casament i la tradició de que siguin els dos -pare i germà de la núvia- els qui porten les invitacions casa per casa als convidats. Serà l'ocasió per veure què ha passat amb la seva relació i si hi ha alguna possibilitat de recuperar-la.

Després de la pel·lícula, que té una duració de 96 minuts, toca el petit sopar que ens preparà La Finestra al hall de CineBaix, un pica-pica que donarà per acabada la inauguració i per començada La Mostra 2017.