"Los reyes del mundo", preàmbul d'una nova edició de cinema llatinoamericà dins La Mostra de CineBaix 2023

13/03/2023

La pel·lícula colombiana “Los reyes del mundo” servirà de pròleg d’una nova edició de La Mostra de CineBaix: cinema llatinoamericà

Una setmana abans de l'inici d'una nova edició de La Mostra de CineBaix, us convidem a veure l’última guanyadora de la prestigiosa Conquilla d'Or del  Festival de Sant Sebastià.

El proper divendres 17 de març, a les 18.30 h, CineBaix projectarà el llargmetratge de Laura Mora Ortega i tot seguit, en acabar, es farà un cinefòrum amb membres del col·lectiu MALOKA-COLÒMBIA.

Los reyes del mundo és un film sobre la desobediència, l'amistat i la dignitat que hi ha en la resistència. El Rá, el Culebro, el Sere, el Winny i el Nano són joves que viuen al carrer de Medellín. Cinc reis sense regne, sense llei, sense família, emprenen un viatge a la recerca de la terra promesa. Un conte subversiu mitjançant un clan salvatge i entranyable, que transita entre realitat i deliri. Un viatge cap al no-res, on passa tot.

La pel·lícula va ser la gran triomfadora del darrer Festival de Sant Sebastià i ha estat seleccionada per Colòmbia per als premis Oscar d’aquest any.

Una nova edició de La Mostra de CineBaix és a punt de començar. Aviat en tindreu més informació. De moment, reserveu-vos aquests dies: del 23 al 27 de març.