Més cinema asiàtic a la Sala7.CineBaix.Virtual

04/02/2023

 

Un cop acabat el cicle de cinema asiàtic de La Mostra de CineBaix 2023, us convidem a donar un cop d’ull a la Sala7.CineBaix.Virtual, on trobareu cinc títols de dos dels directors asiàtics més importants.

D’una banda, dos títols del director coreà Hong Sang-soo, un cineasta molt prolífic que, des de fa uns quants anys, estrena dues pel·lícules l’any. Aquest mes de febrer, a la Sala 7, podreu trobar-hi La cámara de Claire, una coproducció coreana i francesa, amb Isabelle Huppert com a protagonista, una de les actrius més versàtils del cinema actual. El segon títol és En la playa sola de noche, un drama sobre els efectes del mal d’amors, la protagonista del qual, Kim Min-hee, va ser premiada amb l'Ós de Plata a la millor interpretació femenina al Festival de Berlin.

D’altra banda,a la Sala7.CineBaix.Virtual també hi trobareu una retrospectiva del cineasta xinès més famós del planeta: Zhang Yimou, el primer director de la Xina que va rebre una nominació als Oscar. La primera proposta és Amor bajo el espino blanco és un drama romàntic que transcorre durant la Revolució Cultural xinesa. La segona és Regreso a casa, que mostra la cara més dura d’una malaltia tan horrible com l’Alzheimer i on Gong Li (actriu recurrent del director) ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera. I la tercera és una proposta molt més lleugera: Una mujer, una pistola y una tienda de fideos chinos, un thriller on Yimou fa un homenatge a Sangre fàcil, primera pel·lícula dels populars Joel i Ethan Coen.

Aviat incorporarem més títols a la Sala7.CineBaix.Virtual. Mentrestant, esperem que gaudiu d’aquest cinc.