Més de 500 alumnes s'han inscrit a les sessions de La Mostra.EDUCA

la_bicicleta_verde.jpg
25/10/2017

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat consolida el seu compromís amb l'educació dels més petits amb aquestes projeccions especials, dedicades al foment de la tolerància i el respecte a través del cinema.

La secció Mostra.EDUCA va nèixer com una forma d'apropar el cinema d'Amèrica Llatina i el del Sud de la Mediterrània i el Llevant a l'alumnat i als centres educatius. Enguany, més de 500 alumnes de Sant Feliu s'han inscrit per participar en unes jornades que tindran lloc el 8 i 9 de novembre en el marc de La Mostra. L'objectiu principal és difondre i promocionar el cinema d'aquests països, per fomentar així una actitut oberta i tolerant cap a altres cultures i conscienciar a alumnes de diferents nivells educatius (des de primària fins a batxillerat) de la importància del respecte entre els que són (aparentment) diferents.

La Mostra té la convicció de que el cinema és una eina de coneixement i comprensió del món on vivim, i una contribució, mitjançant la cultura i l’expressió artística, per canviar la imatge i els estereotips, en aquest cas concret, sobre el món llatinoamericà i el món del sud de la mediterrània i el Llevant (Pròxim Orient). Khamsa de Marc Almodóvar, La bicicleta verde de Haifaa Al-Mansour i La fuente de las mujeres de Radu Mihaileanu conformen la selecció de pel·lícules que els programadors de La Mostra han trobat ideals per aconseguir els objectius marcats. Totes tres contenen històries de lluita i superació, amb un llenguatge cinematogràfic lleuger, però sempre proper als valors i missatges que sempre han format part de la essència de la mostra santfeliuenca.

Si vols més informació sobre aquestes sessions, entra a l'apartat de La Mostra.EDUCA i comença a veure el cinema com una eina de canvi social!