"Monstruo", la pel·lícula més ben valorada de La Mostra de CineBaix: cinema asiàtic 2024.

05/02/2024

 

El drama japonès d'Hirokazu Koreeda ha estat la pel·lícula més ben valorada pel públic de La Mostra de CineBaix: cinema asiàtic 2024 celebrada el passat gener, amb una mitjana de 9,3 sobre 10.

Convé destacar la pel·lícula amb més espectadors de La Mostra, Perfect Days, que obté una valoració mitjana de 8,8 sobre 10, i ha estat elogiada per la seva narrativa. Definida pel públic amb conceptes com "pau", "solitud" o "rutina", ha demostrat ser un dels films preferits de l'edició d'enguany.

Menció especial s'emporten les pel·lícules clàssiques del director japonès Yasujirō Ozu, Historia de un vecindario i Las hermanas Munekata. Amb una mitjana de 8,6 i 9 respectivament, el públic les ha definit amb les paraules "bella", "mestre" i "emotives".

Aquestes són les valoracions més destacades de les 11 pel·lícules projectades en els cinc dies de La Mostra de CineBaix: cinema asiàtic 2024. Amb un total de 253 participants en les enquestes i amb una nota mitjana de 8,4 sobre 10, valorem molt positivament les opinions i punts de vista rebuts.

Ens retrobem a la pròxima cita amb La Mostra que serà a l'abril amb l'edició dedicada al cinema llatinoamericà.