Neix el Premi del Públic de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat

cartelltribunal
27/01/2018

El Cicle de Cinema Asiàtic serà el primer en incloure un premi votat pels espectadors. Vine i participa!

Què seria d'un cinema sense públic? Els espectadors formen una part imprescindible de CineBaix i la seva Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, i per això aquest 2018 començaran a tenir veu i capacitat de decisió. El Cicle de Cinema Asiàtic serà la primera de les programacions anuals del cinema santfeliuenc en incloure el Premi del Públic, un reconeixement simbòlic a la pel·lícula més ben valorada de les que es projectin en els dies d'exhibició. 

Al final de cada projecció, els espectadors podran votar de l'1 al 5 la pel·lícula que acaben de veure a través d'una bulleta que podran obtenir a la sortida de la sala. Els treballadors del cinema estaran allà per repartir, controlar i fer recompte dels vots un cop tothom hagi donat la seva opinió. Al final del cicle, el proper dimarts, coneixerem a la guanyadora d'entre els nou títols que composen la programació d'aquest any.

Aquest procès es tornarà a repetir als propers cicles: el llatinoamericà al març, l'africà al maig i la Mostra general -la Festa Major- al novembre. Aquest Premi del Públic és una oportunitat única per posar el teu granet de sorra a una Mostra que no para de crèixer.

Vine i forma part del jurat popular de La Mostra de CineBaix!