No et quedis sense el monogràfic gratuït sobre Àsia que ha preparat La Directa!

monografic_asia
24/01/2018

Per segona vegada, el diari català ha editat un diari especial sobre conflictes asiàtics que es pot aconseguir a l'entrada de CineBaix. 

La Directa es un mitjà de comunicació compromès amb la realitat contemporànea, un diari de "transformació social" com ells mateixos es defineixen, que lluita per un periodisme inconformista i combatiu. És per això que La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat no podia comptar amb millor aliat per aprofundir en els temes que ens presentaran les pel·lícules seleccionades al Cicle de Cinema Asiàtic. L'objectiu és augmentar les informacions sobre diferents conflictes que s'estenen per tot el món, i que en aquest mes de gener 2018 focalitzem en Àsia. 

El cicle es celebrarà entre el 25 i el 29 de gener, i com es pot comprovar no només portarà pel·lícules, sinó també molt de debat. El dissabte 27 tindrem a la Nazanin Armanian per parlar de la geopolítica als països àrabs, i el diumenge 28 al periodista Eduardo Luque per parlar-nos de la dictadura a Corea del Nord, però, tot i les seves inestimables aportacions, la recerca de la informació començar per un mateix. Només així podrem tenir una opinió própia i contrastada. Per això, La Directa ens ho posa més fàcil: el mitjà català ha elaborat un monogràfic aprofundint en alguns dels conflictes més importants del continent asiàtic, des de la Xina fins a Qatar. Així, ens permeten obtenir informacions de primera mà per saber què és el que passa més enllà de les nostres fronteres. 

Aquest diari es pot aconseguir de manera gratuïta al hall de CineBaix durant tots els dies del cicle. No et quedis sense!