No saps què veure al Cicle de Cinema Llatinoamericà? T'ajudem!

rara
16/03/2018

Et facilitem l'elecció d'una pel·lícula de la nostra programació segons el que et vingui de gust aquest cap de setmana... Has trobat ja la teva?

Ho sabem: totes les pel·lícules que conformen la programació del Cicle de Cinema Llatinoamericà són tan, tan interessants que no saps per on començar. O pitjor: només tens temps de veure una d'elles aquest cap de setmana. No pateixis més: et resumim/recomanem cada títol que projectarem aquests dies perquè puguis prendre una decisió informada. 

ÚLTIMOS DÍAS EN LA HABANA: Si alguna vegada vas pensar que Cuba era una bona destinació turística, aquest retrat de la seva societat t'acabarà de convèncer (o no). 

RARA: Per conèixer noves estructures familiars i tornar a l'adolescència, aquella època en la que tot era horriblement difícil i dramàtic.

LÁGRIMAS DE ACEITE: Si vols obrir els ulls per saber com les empreses petroleres -aquelles que omplen el depòsit del teu cotxe- estan destrossant l'Amazones, vine i escolta al director del documental, Marc Gavaldà. 

LA REGIÓN SALVAJE: Una pel·lícula per gent forta, preparada per ser colpejat per la violència del mexicà Amat Escalante. 

BOI NEON: Pels que gaudeixin dels drames costumistes, on sembla que no passa res... però passa tot. 

JOAQUIM: Cansat dels 'modernitos'? Aquest és un drama d'època, per endinsar-se a la colonització brasilera (i, per saber-ne més, et quedes i escoltes a Gabriela Marques dissabte).

ZAMA: És llarga i densa, però si ets un fan de la pintura clàssica et semblarà una experiència inoblidable. 

DESDE ALLÁ: Una història d'amor diferent, més dramàtica que romàntica, entre un home entrat en anys i un adolescent. Més apta per realistes que per romàntics. 

LA REVOLUCIÓN NO SERÁ TELEVISADA: Amants del documental, aquesta és la vostra. A més, podreu veure a Hugo Chávez, que sempre és un espectacle (i, també, escoltar a Víctor Ríos al cinefòrum posterior, un altre espectacle, però dels bons). 

NERUDA: Fan de la poesia de Pablo Neruda? Doncs això no té res a veure. Si estàs cansat dels biopics de sempre, aquest et sorprendrà molt, amb una història que desmitifica la figura del poeta. 

SIEMBRA: Per aquells que sentin que han perdut els seus arrels, i un parell de consells per saber com recuperar-los. 

Ja t'has decidit? Doncs vine a visitar-nos!