Presentem el cartell de l'11a edició de la Mostra de CineBaix

10/10/2017

El cartell és obra del molinenc Alfred Bofill Rebulà, que fa homenatge a una de les obres més famoses de Pablo Picasso per representar el drama dels conflictes migratoris.

L’Alfred ens explica que els seus pensaments a l’hora de fer aquest cartell, van anar cap al Mediterrani, “un mar ple de sofriment, mort, fronteres que separen persones humanes de tots colors. Hi ha una mica d’esperança amb el verd de les palmeres i d’una lluna que quan sigui plena potser ens deixarà veure l’horror i lluitarem per la pau”, segons les seves pròpies paraules.

Sempre, des de petit, l’Alfred ha fet servir la pintura, el dibuix i el disseny com a mitjà d’expressió, de vegades a dedicació plena i en algunes èpoques en segon terme, com quan es va dedicar a la política, al sindicalisme i a l’organització de fires com la de Sant Feliu, la de la Candelera i d’altres.

Ara, ens diu, “jubilat, torno a fer de l’art (el meu almenys) una manera d’expressar els meus neguits, les meves pors i les meves il·lusions”.

Agraïm molt sincerament aquesta col·laboració de l’Alfred Bofill, i aprofitem aquesta ocasió per recordar que amb motiu de la celebració del 10è aniversari de CineBaix, l’any 2015, vam exposar una mostra de pintures seves de personatges del món del cinema.