Vols formar part del primer Jurat Jove de La Mostra de CineBaix? Inscriu-te!

trois_visages_panahi
04/10/2018

Aquesta 12a edició del festival santfeliuenc comptarà amb un grup de joves que donaran un premi a la millor pel·lícula de la programació. 

Busquem joves d'entre 16 i 25 anys, apassionats pel cinema i interessats en el món contemporani. Sou fans de veure pel·lícules i documentals? Us agrada conèixer noves realitats i teniu inquietud per descobrir cultures i problemàtiques que es viuen arreu del món? Des de CineBaix obrim convocatòria per formar part del primer Jurat Jove de la Mostra de Cinema de la Mediterrània i del Llevant.

Us animeu?

♦♦♦♦♦

Què és la Mostra de CineBaix?

La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat vol ser una finestra oberta al món per conèixer, a través del cinema, altres cultures, maneres de pensar, conflictes territorials i històries d'esperança. Compta amb tres cicles temàtics repartits al llarg de l'any i del 8 al 18 de novembre programa l'esdeveniment central: la 12a Mostra de cinema de la Mediterrània i de Llevant. La programació es completa amb la participació de directors, cinefòrums i debats.

Premi del Jurat Jove

El Premi del Jurat Jove és una novetat d'aquesta edició. L'objectiu promoure el cinema entre el públic jove i donar l'oportunitat a persones joves interessades en el món del cinema de formar part d'una proposta cinematogràfica com la Mostra de CineBaix, aproximant-se a un cinema més independent i més allunyat dels circuits comercials.

Quina serà la tasca del Jurat Jove?

El Jurat Jove estarà format entre tres i cinc persones d'entre 16 i 25 anys.  Atorgarà el premi a la millor pel·lícula de la secció principal de la Mostra de la Mediterrània i del Llevant. Hauran de visionar totes les pel·lícules de la Secció Oficial (les de la Mediterrània i el Sud del Llevant) i després s'haurà de debatre entre els diferents membres del Jurat per triar quina és la pel·lícula guanyadora. 

Qui pot formar part del Jurat Jove?

La convocatòria per formar part del Jurat Jove s'adreça a joves entre 16 i 25 anys, amants del cinema, que tinguin ganes de viure de prop un festival de cinema com la Mostra de CineBaix. Entre totes les candidatures rebudes, es farà una selecció d'entre tres i cinc joves que formaran part del Jurat Jove. 

Condicions de participació

1.    Les persones que formin part del Jurat Jove es comprometen a visionar les pel·lícules de la programació, entre el 8 i el 18  de novembre a CineBaix.
2.    El Premi es donarà a conèixer el dia de la cloenda de la Mostra, el 17 o 18 de novembre.
3.    El Jurat Jove té accés gratuït a totes les projeccions de la Mostra de CineBaix, incloses les que no formen part de la secció que hauran de valorar.
4.    La pel·lícula guanyadora ha de ser escollida per consens, no per votació.
5.    Les projeccions seran en versió original subtitulades. 
6.    El Jurat Jove estarà convidats a una ració de crispetes i beguda diària.
7.    Durant la Mostra hi haurà una persona de referència que orientarà les persones del Jurat Jove.
8.    A la cloenda, rebran un diploma que indiqui que han format part del jurat d'aquesta edició per reconèixer les tasques realitzades com a Jurat Jove.

Com es pot enviar la candidatura?

Enviant un correu a premsa@cinebaix.com indicant "Candidatura Jurat Jove" i les dades següents:

  • Nom i cognom del participant
  • Data de naixement
  • Text de màxim 15 línies explicant per què voleu formar part del jurat jove

Data límit: dijous 18 d'octubre del 2018

♦♦♦♦♦

Calendari del procés per convocar el Jurat Jove:

- De l'1 al 15 d'octubre: presentació de candidatures
- Del 15 al 22 d'octubre: selecció de candidatures
- Setmana del 22 d'octubre: comunicació de la selecció de les persones integrants del Jurat Jove
- Del 8 al 18 de novembre: 12a Mostra de CineBaix