INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA DE CINEBAIX

Amb la presència de 

Coral Quart de Nou

La coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat es va crear l’any 2013 impulsada per l’AMPA i amb la col·laboració de l’Escola. Amb dotze cantaires i la direcció d’Albert Santiago, va començar amb un repertori variat i va anant participant en actes de l’Escola (Festival Simfònic, 30è aniversari,…) i del municipi de Sant Feliu de Llobregat (Acte del Dia de la Dona, Trobada de Corals, Fira de la Rosa,…).

Actualment dirigida per Lorena Garcia i amb uns vint-i-cinc cantaires, té una experiència en un repertori que va des del “Llibre Vermell de Montserrat” o “Carmina Burana” fins a peces de musicals com “Mar i Cel”o “Sonrisas y lágrimas” així com cançons populars nacionals i internacionals , Gospel i nadales.

Encara que el gruix de la coral està format per mares i pares d’alumnes, des de l’inici ha estat oberta, i també compta amb alumnes adults de l’Escola i algun cantaire de fora del centre.

Dia i hora: 
dijous 2 nov. - 19.30

Inauguració de l'11a edició de La Mostra de CineBaix

L'11a edició de La Mostra de CineBaix, Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat , que es celebra del 2 al 12 de novembre, es un nou intent de portar als espectadors del Baix Llobregat un tipus de cinema multicultural i alternatiu, que sovint no arriba a les sales comercials. Aquesta edició acollirà una selecció de 36 títols (17 són estrenes a Catalunya) que arriben des de 33 països diferents. Amb noves seccions de cinema africà, cinema asiàtic i cinema europeu a mes de les seccions tradicionals de Cinema del sud de la Mediterrània i del Llevant i de cinema llatinoamericà.