Bahram i Bahman Haj Abol Loo

Biografia 

(Ark) són germans bessons, nascuts el 1989 a la ciutat de Tabriz, a Iran. Van començar la seva carrera cinematogràfica el 2009 escrivint i produint curtmetratges. Dos d’ells, “The Sunburned” i “Najes” van ser aclamats a festivals de cinema locals i internacionals. “Coldness” és la seva primera pel·lícula, que fou escrita i produïda de forma independent.

Filmografia

2017 Animal (curt)

2015 Soyuq: Coldness

Premis

Shanghai International Film Festival 2016 3 nominacions al premi Nou Talent Asiàtic (Millor Cinematografia, Millor Actriu i Millor actor)

Casa Àsia Film Festival (CAFF) 2016: premi al Millor Guió atorgat per Jurat Jove i premi al Millor Director atorgat pel Jurat de la Secció Oficial

Iran
2015
87 minuts
Secció de La Mostra: 

Història d'una família que es veu obligada a canviar de casa per problemes econòmics. A més, el fill de 8 anys es pixa a l'escola a causa de l’estrès. S'amaga contínuament sota el xador de la seva mare, la qual decideix posar punt i final a aquest hàbit. Però a causa del seu fugitiu pare, el fill es troba amb més problemes encara. (Casa Àsia Film Festival - CAFF)

Estrena al Baix Llobregat

Llengües: Azerbaitjan amb subtítols en espanyol