Karen Stokkendal Poulsen

Biografia 

Directora. Nascuda l'any 1983. Té un màster en Ciències Polítiques per la Universitat de Copenhaguen. Paral·lelament als seus estudis, ha treballat al Ministeri d'Afers Exteriors, i ha impartit un curs de Relacions Internacionals a la Universitat de Copenhaguen. Es va graduar amb un màster d’Arts en documentals cinematogràfics al Goldsmiths College, Londres, l'any 2008.

Karen Stokkendal Poulsen ha dirigit el documental The Agreement (2014) sobre el negociador en cap de la UE, Robert Cooper. La pel·lícula va ser nominada a diversos premis internacionals. El seu segon llargmetratge documental On the Inside of a Military Dictatorship va tenir la seva estrena mundial a la competició principal al CPH:DOX i la seva estrena internacional a la competició internacional al Hot Docs al Canadà.

2019
110 min
Secció de La Mostra: 

El món sencer va elogiar els militars i Aung San Suu Kyi, quan el poder va passar a la icona de la democràcia després de 50 anys de dictadura militar. Un any després va defensar una neteja ètnica i es va aïllar del públic. Aquesta pel·lícula et diu per què. (FilmAffinity)

Llengües Birmà i anglès, amb subtítols en espanyol