Sharat Katariya

Biografia 

Sharat Katariya (nascut el 15 de juny de 1978) és un director de cinema i guionista indi.

Va començar com a ajudant de direcció de Rajat Kapoor durant la realització de Raghu Romeo. També va treballar com a lletrista de la pel·lícula. A part d'això, ha escrit diàlegs per a les pel·lícules Bheja Fry i Sunglass.

Va treballar com a primer assistent a Rok Sako to Rok Lo i com a assistent i escriptor a Raghu Romeo. La seva pel·lícula That's What My Dad used to Say va ser presentada als festivals d'Ethnofilm i Berlin. Sharat va treballar en un curtmetratge, Long Distance Call, protagonitzat per Ranvir Shorey. El 2006, Sharat va escriure les lletres de Mixed Doubles.

La seva pel·lícula de debut com a director, 10m Love (2010), es va basar en l’obra de William Shakespeare A Midsummer Night's Dream, amb Rajat Kapoor, Tisca Chopra i Purab Kohli com a protagonistes.  

Filmografia

2018 Made in India Sui Dhaaga

 2015 Dum Laga Ke Haisha

 2010 10ml LOVE

Índia
2018
122 min
Secció de La Mostra: 

En una petita ciutat al cor de l'Índia hi viu Mauji (Varun Dhawan) amb la seva dona Mamta (Anushka Sharma). Mauji és un jove de família humil sense feina que lluita per trobar la seva passió. Mamta és una jove brodadora que somia fer-se un nom i aconseguir el respecte de la societat. Les seves vides fan un gir quan decideixen emprendre un taller tèxtil a l'Índia i creen el sentiment d'orgull del producte 'Made in Índia'. (Filmaffinity)

Llengües Hindi amb subtítols en espanyol
 

Índia
2018
122 min
Secció de La Mostra: 

En una petita ciutat al cor de l'Índia hi viu en Mauji (Varun Dhawan) amb la seva dona Mamta (Anushka Sharma). En Mauji és un jove de família humil en atur que lluita per trobar la seva passió. La Mamta és una jove brodadora que somia fer-se un nom i aconseguir el respecte de la societat. Les seves vides fan un gir quan decideixen emprendre un taller tèxtil a l'Índia i creen el sentiment d'orgull del producte 'Made in Índia'. (filmaffinity.com)

Llengües Hindi, amb subtítols en espanyol