Yuriy Feting

Filmografia

2015 Nebesnyy verblyud

2009 Bibinur

2005 Mify moego detstva

2000 Rozhdestvenskaya misteriya

1997 Ulitsy razbitykh fonarey (sèrie TV) (codirector)

Premis

A-FestFilm ROZAFA 2016 millor cinematografia

Festival de Cinema Juvenil Ajyal 2016: Premi del Jurat – Mohaq menció especial

Festival Internacional de Cinema de Berlín 2015: nominada a l’Ós de Cristall a millor pel·lícula Generation Kplus

Carrousel International du Film 2015: nominada a millor llargmetratge per a infants

Cinekid 2015: nominada al Premi a pel·lícula internacional

Festival Internacional de Cinema de Cleveland 2015: nominada a millor pel·lícula per a infants d’Europa Central i de l’Est

Festival Internacional de Cinema de Colombo 2015: nominada al Premi Kids Park a millor pel·lícula

Festival Internacional de Cinema de Drets Humans 'Stalker' 2015: nominada a millor llargmetratge

Kinoshok - Open CIS i Baltic Film Festival 2015: millor llargmetratge infantil

Festival Internacional de Cinema Infantil de Mont-real 2016: nominada a millor llargmetratge per a infants -menció especial-

Festival de Cinema de Mumbai 2015: nominada a millor llargmetratge

Festival Internacional de Cinema per a Infants i Joves Olympia 2016: millor pel·lícula per a infants

Festival Internacional de Cinema Infantil d’Oulu 2015: nominada a millor pel·lícula

Radiant Angel 2016: millor pel·lícula per a infants

Festival Internacional de Cinema de Rio de Janeiro 2015: nominada a millor pel·lícula per a infants

 

SIFFCY (Smile International Film Festival for Children & Youth) 2015: millor director

Festival Internacional de Cinema de St. Louis 2016: nominada a millor pel·lícula per a infants

The Golden Elephant International Children's Film Festival India 2015: millor llargmetratge i millor director

TIFF Kids International Film Festival 2015: nominada a millor pel·lícula internacional

Festival Internacional de Cinema per a Infants i Joves de Zlín 2015: nominada a millor llargmetratge per a infants

Rússia
2015
90 minuts
Secció de La Mostra: 

Altynka és un camell nadó que, segons les creences del difunt avi del jove Bayir, portarà bona sort a la família pel seu albinisme. Així i tot, el patriarca de la família ha de vendre el camell per una quantitat generosa a un home de la indústria del cinema, decisió que entristeix la família i propicia que la mare del camell, Mara, s'escapi a buscar-lo. D'aquesta manera, Bayir iniciarà un viatge pel desert a la recerca dels dos animals. (Sensacine)

Estrena a Espanya
Llengües: Rus i mongol, amb subtítols en espanyol