Berni Goldblat

Biografia 

Realitzador nascut a Estocolm (Suècia) el 1970, ciutadà suís, Berni Goldblat és director, editor i productor. És autor de nombroses pel·lícules documentals realitzades principalment a Burkina Faso. L'any 2000 funda, amb Daphné Serelle, Cinomade (www.cinomade.org), una associació amb seu a Burkina Faso que té com a objectiu la creació i difusió d'eines de sensibilització, especialment per al cinema. També ha creat Films du Jabadjah, una productora audiovisual amb seu a Burkina Faso.

Filmografia

2017 Wallay

2015 Ciné Guimbi souvenirs

2009 Ceux de la colline (documental)

2001 Doni-doni b’an bela (documental)

Premis

Berlin International Film Festival 2017 nominació premi Millor Film i nominació Crystal Bear Generation Kplus a Millor Pel·lícula.

Burkina Faso
França
2017
84 min
Secció de La Mostra: 

Ady té 13 anys i ja no fa cas al seu pare que l'educa sol. Aquest últim, al límit, decideix confiar-lo durant l'estiu al seu oncle Amadou. Aquest i la seva família viuen a l'altra banda de la Mediterrània, a Burkina Faso. Allà, als 13, un ha de convertir-se en un home, però Ady, pensant que està de vacances, no ho veu d'aquesta manera. (FilmAffinity)

Estrena a Catalunya

Llengües Francès i diula amb subtítols en espanyol

Burkina Faso
França
2017
84 min
Secció de La Mostra: 

Ady té 13 anys i ja no fa cas al seu pare que l’educa sol. Aquest últim, al límit, decideix confiar-lo durant l’estiu al seu oncle Amadou. Aquest i la seva família viuen a l’altra banda de la Mediterrània, a Burkina Faso. Allà, als 13 anys, un ha de convertir-se en un home, però Ady, pensant que està de vacances, no ho veu d’aquesta manera.

 

Llengües Francès i diula, amb subtítols en espanyol