Hong Sang-soo

Biografia 

Seül, 1960. Va estudiar cinema a la universitat de Chung-Ang. Va debutar el 1996 amb The Day a Pig Fell into the Well. Turning Gate (2002) el va fer saltar a una fama que ha seguit amb pel·lícules com Woman on the Beach (2006) o Night and Day (2008) i que l'ha portat a convertir-se en un habitual dels grans festivals.

Filmografia

20

2018 Gangbyeon hotel

 2018 Grass

 2017 Geu-hu

 2017 La cámara de Claire

 2017 En la playa sola de noche

 2016 Lo tuyo y tú

 2015 Ahora sí, antes no

 2014 Ja-yu-eui eon-deok

 2013 Venice 70: Future Reloaded (documental)

 2013 U ri Sunhi

 2013 Nugu-ui ttal-do anin Hae-won

 2012 En otro país

 2011 List (curt)

 2011 Book chon bang hyang

 

 202010 Ok-hui-ui yeonghwa

 2010 Hahaha

 2009 Cheopcheopsanjung (curt)

 2009 Eo-ddeon bang-moon (segment "Lost in the Mountains")

 2009 Jal al-ji-do mot-ha-myeon-seo

 2008 Noche y día

 2006 Mujer en la playa

 2005 Un cuento de cine

 2004 La mujer es el futuro del hombre

 2002 La puerta de la vuelta

 2000 Oh! Soo-jung

 1998 Kangwon-do ui him

 1996 Daijiga umule pajinnal

Corea del Sud
França
2017
69 min
Secció de La Mostra: 

Durant un viatge de negocis al Festival de Canes la jove Manhee (Kim Min-hee), assistent de vendes d'una distribuïdora, és acomiadada per la seva cap acusada de ser deshonesta, però en el fons és per una qüestió de gelosia. Per sort, coneixerà allà una professora anomenada Clara (Isabelle Huppert), que fa fotos amb la seva càmera Polaroid. Cadascuna d'elles té una peculiar visió de la vida, i juntes aconseguiran entendre els seus mons. (Filmaffinity)

Llengües Coreà, anglès i francès, amb subtítols en espanyol