Michael Haneke

Biografia 

(Munic 1942 - ) Veritable mestre de la seva obra, Michael Haneke és un dels grans artistes de cinema que treballa avui dia i que desafia els seus espectadors cada any, amb pel•lícules que reflecteixen realitats de la vida de manera realista, inquietant i inoblidable. Un dels cineastes més genuïns del cinema mundial, Haneke ha escrit i dirigit pel•lícules en diversos idiomes: francès, alemany i anglès, i ha treballat amb una gran varietat d’actors, com Juliette Binoche, Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Toby Jones, Ülrich Muhe, Arno Frisch i la llista continua.

Filmografia

2017 Happy End

2012 Amor

2009 La cinta blanca

2007 Funny Games

2005 Caché

2001 La pianista

1997 Funny Games

1992 El vídeo de Benny

Alemanya
França
Àustria
2017
110 minuts
Secció de La Mostra: 

El llargmetratge presenta una família burgesa europea que està presenciant el final de la vida d’un dels seus membres, George, el qual es dedica a recordar els temps passats i millors. A aquesta línia argumental se li sumarà la situació actual de la crisi dels refugiats i la qüestió de la migració, encara que només suposa una part del que s’explica a Happy End. (Sensacine)

Estrena a Catalunya

Llengües: Francès amb subtítols en castellà