Rodrigo i Sebastian Barriuso

Biografia 

Rodrigo Barriuso: Graduat en Història de l'Art a la Universitat de l'Havana. Va cursar estudis de cinema a Toronto i Londres. Ha col·laborat amb diferents galeries a l'Havana i Toronto. Ha produït instal·lacions de vídeo per a exhibicions al Royal Ontario Museum a Toronto, i MUMOK: Museu d'Art Modern de Viena.

Sebastian Barriuso és un productor premiat nascut a l'Havana. Va rebre un BFA en cinema de l'Institut Superior d'Art de Cuba. Amb una sòlida formació artística, el seu treball ha ajudat a renovar la imatge del cinema cubà contemporani.

Filmografia

Rodrigo Barriuso

 2018 Un traductor

 2014 Boys on Film 11: We Are Animals (segment "For Dorian")

 2012 For Dorian (curt)

Sebastián Barriuso

 2018 Un traductor

Canadà
Cuba
2018
107
Secció de La Mostra: 

Com a conseqüència de l'accident nuclear de Txernòbil, en Malin, un professor de literatura russa de la Universitat de l'Havana, és separat de la seva família i la seva feina a fi de ser reassignat com a traductor entre els metges cubans i els nens que comencen a arribar de l'URSS per rebre tractament per exposició a la radiació. Arrencat de l'abstracte món acadèmic dins de l'implacable món de la medicina, en Malin ha de trobar una solució per evitar la seva creixent depressió. (filmaffinity.com)

Llengües Espanyol i rus, amb subtítols en espanyol