Romina Paula

Biografia 

Romina Paula (Buenos Aires, 1979) és escriptora, dramaturga, directora de teatre i actriu. Va estudiar Dramatúrgia a l'Escola Metropolitana d'Art Dramàtic de Buenos Aires i ha estrenat, com a dramaturga i directora, diverses obres que han tingut un gran recorregut internacional. També ha publicat les novel·les Vós me querés a mi?, Agosto i Acá todavía. En la seva faceta d'actriu ha intervingut en títols com El estudiante (2011), de Santiago Mitre, que li va reportar el Premi Sud a la Revelació Femenina; Todos mienten (2009) i La princesa de Francia (2014), de Matías Piñeiro. De nuevo otra vez, estrenada al passat Festival de Rotterdam, suposa el seu debut com a guionista i directora.

Filmografia

2019 De nuevo otra vez

Argentina
2019
84 min
Secció de La Mostra: 

La Romina decideix tornar a Buenos Aires, a casa de la seva mare, Mónica, després de donar-se un temps amb el seu xicot i pare del seu fill de tres anys, Ramon.

Treballant com a professora d'alemany, la Romina ha de tornar a aprendre qui era abans de ser mare, tornar a connectar amb algú que sembla no conèixer, però que segueix latent entre les parets de casa de la seva mare. (sensacine.com)

Llengües Espanyol i alemany, amb subtítols en espanyol