Stefanie Brockhaus

Biografia 

 

Stefanie Brockhaus i Andreas Wolff

Cineastes alemanys. Treballen junts en un equip de codirecció / cinematografia. Han realitzat nombrosos projectes cinematogràfics, tant encarregats com independents. On the Other Side of Life va ser la seva primera col·laboració en un llargmetratge.

El primer curtmetratge d’Stefanie Brockhaus, JAM, va guanyar el premi Lux a la millor pel·lícula experimental de l'ICA l'any 2003.

La pel·lícula The Captain and His Pirate d’Andreas Wolff, es va projectar al Festival Internacional de Cinema de Berlín el 2014.

Filmografia

2016 Some Things are Hard to Talk About (documental) (completat)

 2017 The Poetess (documental)

 2011 Outside the box (curt)

 2009 On the Other Side of Life (documental)

 2008 The Child Within (curt)

 2003 Jam (curt documental)

Alemanya
Emirats Àrabs Units
2017
89 min
Secció de La Mostra: 

"El poeta del milió" és un reality show de poesia àrab que sempre havia estat un concurs exclusivament masculí. No obstant això, una dona va decidir que havia arribat el moment d'aixecar la seva veu, fins i tot darrere del seu vel. (filmaffinity.com)

Llengües: Àrab i anglès, amb subtítols en català