Tito Jara H.

Biografia 

Després de graduar-se de l'Escola de Comunicació a la UIDE, va cursar els estudis de quart nivell a la UIB de Palma de Mallorca, Espanya. També va completar un diplomat en periodisme audiovisual a l'Institut José Martí de l'Havana, Cuba.

Ja en la seva trajectòria professional, el 2011 va exercir de guionista, director i coproductor executiu del llargmetratge A tus espaldas, un dels més vistos a la cinematografia equatoriana, amb estrenes comercials a l’Equador, Veneçuela i Espanya.

A més, ha fet consultories i projectes audiovisuals per a institucions com: Presidència de la República de l'Equador, Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD), Organització d'Estats Iberoamericans per a l'Educació la Ciència i la Cultura (OEI), Unió de Nacions Sud-americanes (UNASUR).

Colòmbia
Equador
Espanya
2021
96 min

Un estafador barrut utilitza una nena a qui, segons diuen, se li apareix la Mare de Déu i que molts consideren miraculosa, per treure diners amb el seu do. Amb els pares de la nena, muntaran un negoci tan gran i lucratiu que inevitablement se'ls escaparà de les mans.

Història de suspens i fanatisme, en una ciutat on la fe professa es barreja bé amb la corrupció i el frau. (Sensacine)

Llengües Espanyol