Totes les pel·lícules

A (1) B (1) C (1) E (3) H (2) K (1) L (3) P (1) R (2) U (2)
Bèlgica
Dinamarca
França
Marroc
2022
122

El Halim i la Mina són propietaris d’una botiga de vestits caftans en un dels barris més vells del Marroc. Per atendre millor el públic, la parella decideix aconseguir els serveis del Youssef, un jove aprenent amb la mateixa passió per la costura que ells. Però, a poc a poc, ella s'adona què suposa la presència del Youssef per al seu marit. (Sensacine)

Alemanya
Bèlgica
França
Tunísia
2020
104
Secció de La Mostra: 

Sam Ali, un jove sensible i impulsiu de Síria, abandona el seu país i posa rumb cap al Líban fugint de la guerra. Per poder viatjar per Europa i viure així amb l'amor de la seva vida, accepta tatuar-se l'esquena en mans d'un dels artistes contemporanis més importants que existeixen. Després de convertir el seu cos en una prestigiosa obra d'art, en Sam comprèn a poc a poc que la seva decisió implica tot el contrari del que ell desitjava al principi: la llibertat. (FilmAffinity)

Llengües Àrab, anglès, francès, flamenc, amb subtítols en espanyol

França
Líban
2023
83

Líban, estiu de 1958. Tres germanes pertanyents a la bona societat cristiana són de vacances a les muntanyes libaneses. La vida tranquil·la del poble es veu sacsejada pels ecos d'una revolució que sona a Beirut i per l'arribada de dos estiuejants francesos. Però és al si de la família on es produeix l'agitació. La germana gran, la Layla, perfecta mare i esposa, obrirà els ulls a la societat patriarcal que les manté sota control. En el jove Líban que somia amb una edat d'or, una dona pot tenir un destí diferent del traçat pels homes? (FilmAffinity)

Llengües Francès i àrab, amb subtítols en espanyol