Kaouther Ben Hania

Biografia 

Kaouther Ben Hania va néixer a Sidi Bouzid, Tunísia. És directora i guionista i viu a París. Va estudiar cinema a Tunísia (EDAC) i després a París (Fémis i la Sorbonne). Va dirigir diversos curtmetratges com Me, My Sister and the Thing (2006) i Wooden Hand (2013). Ambdues pel·lícules van tenir èxit i llarg recorregut en el circuit internacional de festivals. La seva última pel·lícula documental Imams Go to School es va estrenar a IDFA 2010 i va ser seleccionada per a nombrosos festivals de prestigi (Vancouver, Dubai, Amiens...). Le challat de Tunis és el seu primer llargmetratge.

 

Filmografia

2018 Sheikh's Watermelons (curt)

 2017 Aala Kaf Ifrit

 2016 Zaineb takrahou ethelj

 2013 Le challat de Tunis

 2013 Wooden Hand (curt)

 2013 Yed Ellouh (curt)

 2010 Les imams vont à l'école (documental)

Alemanya
França
Líban
Noruega
Suècia
Tunísia
2017
100 min
Secció de La Mostra: 

Myriam, una jove estudiant tunisiana dotada d'una gran bellesa, només té un desig aquesta nit: ballar en aquesta discoteca de llums brillants i de colors i conèixer en Youssef, el noi que no li treu els ulls de sobre, però alguna cosa terrible passa. Malgrat el trauma, està decidida a anar a la policia, però què es pot fer quan la teva única opció és el teu assetjador? (cineuropa.org)

Llengües: Àrab amb subtítols en espanyol