Mohamed Al-Daradji

Biografia 

Nascut a Bagdad (Iraq) l'any 1978. Va estudiar direcció teatral i se'n va anar a Holanda el 1995, on es va especialitzar com a càmera. Més tard es va graduar en estudis cinematogràfics per la universitat de Leeds. Ha fet diversos curtmetratges i alguns vídeos comercials. Ahlaam és la seva primera pel·lícula. Alguns dels seus curts són: The Bulldozer (2002), Skinny (2003), The war (2003), Chicken Soup (2004), Match report (2004) i The Actors ( 2004).

Filmografia

2017 The Journey

 2013 In the Sands of Babylon

 2011 In My Mother's Arms (documental)

 2011 Iraq: War, Love, God & Madness (documental)

 2009 Syn Babilonu

 2008 War, Love, God & Madness (documental)

 2006 Ahlaam

França
Iraq
Països Baixos
Qatar
Regne Unit
2017
82 min
Secció de La Mostra: 

30 de desembre de 2006, primer dia de la Celebració del Sacrifici, una de les més sagrades festivitats musulmanes. L'estació de tren de Bagdad torna a reobrir i Sara té la fèrria intenció de perpetrar un atemptat suïcida. Mentrestant, Salam és un comerciant molt perspicaç que ràpidament s’adona de les intencions de la jove i decideix per tots els mitjans dissuadir-la del seu pla. Després d'una sèrie de successos, Sara pren com a ostatge Salam, però tot i així aquest seguirà intentant convèncer-la que posi fi a les seves intencions. Aconseguirà el comerciant evitar l'atemptat? (Sensacine.com)

Llengües: Àrab i anglès, amb subtítols en espanyol