Totes les pel·lícules

A (2) B (1) E (3) H (1) L (2) M (2) P (1) S (1) T (3) U (1)
Austràlia
2015
104 min
Secció de La Mostra: 

Drama romàntic basat en fets reals sobre el poble indígena Tanna, a la república de Vanuatu, un petit país que es troba a la Polinèsia del Pacífic, i centrat en la història de l'amor prohibit que sorgeix entre una jove del poblat que s'enamora del net del cap de la tribu. (filmaffinity.com)

Llengües Doblada en espanyol

Estats Units
Xina
2019
101 min
Secció de La Mostra: 

La Billi és una dona, de nacionalitat xinesoamericana, que torna al seu país natal quan s'assabenta que la seva àvia pateix un càncer terminal. Les coses no milloren quan aquesta s'adona que la seva família sabia que la dona tenia aquesta malaltia i havia decidit ocultar-ho. La Billi ha d'apartar aquests problemes a un costat per participar en un casament familiar que resultarà ser l'últim gran esdeveniment en el qual hi haurà la seva àvia. (sensacine.com)

Llengües Mandarí, anglès, japonès i italià, amb subtítols en espanyol

Japó
2019
115 min
Secció de La Mostra: 

L’Akane és una nena amb poca confiança en si mateixa. Just el dia abans del seu aniversari, coneix l’Hipòcrates, un misteriós alquimista, i el seu ajudant Pipo. Tots dos tenen una important missió: salvar Wonderland, un colorit món que està en perill. Junts posaran el rumb cap a Wonderland, i els seus habitants consideraran l’Akane com la salvadora del seu món. (sensacine.com)

Llengües Doblada en espanyol