Totes les pel·lícules

A (2) B (1) E (3) H (1) L (2) M (2) P (1) S (1) T (3) U (1)
Mongòlia
Xina
2019
100 min
Secció de La Mostra: 

Una dona és trobada assassinada a l'estepa de Mongòlia. Durant una nit, un policia jove i inexpert ha de custodiar l'escena del crim. Atès que desconeix els perills del lloc, li envien una pastora local per protegir-lo a ell i el cadàver. Es tracta d'una dona resoluda, d'uns trenta i tants anys, que sap com manejar un rifle i espantar els llops. Ella s'encarrega d'encendre una foguera per combatre el fred. L'alcohol també ajuda a aquest propòsit, així com la proximitat dels cossos que la dona propicia. (filmaffinity.com)

Llengües Mongol, amb subtítols en espanyol

França
Xina
2019
117 min
Secció de La Mostra: 

En Zhou Zenong és un gàngster que, acabat de sortir de la presó, es converteix en fugitiu després d'una reunió de bandes que acaba amb la mort d'un policia. Tractant d'amagar-se mentre es recupera de les ferides, en Zhou es troba amb la Liu Aiai, una prostituta que pot haver estat enviada per ajudar-lo, o bé per lliurar-lo al capità de la policia a canvi d'una quantiosa suma. Perseguit per les bandes i per un dispositiu policial que sembla abastar tota la ciutat, en Zhou haurà enfrontar-se als límits del que està disposat a sacrificar tant per aquesta estranya com per a la família que va deixar enrere. (filmaffinity.com)

Llengües Xinès, amb subtítols en espanyol

Japó
2019
114 min
Secció de La Mostra: 

En Hodaka Morishima és un estudiant d'institut que viu en una illa remota. Un dia, decideix mudar-se a Tòquio. Les coses, però, no van bé. En Hodaka es queda sense diners i viu com pot i en una absoluta solitud. Un dia, és contractat com a redactor en una revista misteriosa. Però el veritable enigma és que els dies posteriors a la seva contractació han estat marcats per una intensa pluja. Tot això canvia quan el jove coneix la Hina Amano, una noia que té un poder que pot fer que la pluja pari i la llum tornin a la ciutat. (sensacine.com)

Llengües Doblada en espanyol