Des de l'altra riba

Bèlgica
2015
112 min
Secció de La Mostra: 

El doctor Mukwege va ser nominat per al Premi Nobel de la Pau pel seu compromís de protestar contra la violència sexual perpetrada contra les dones a Kivu, a l'est del Congo. És conegut com "l'home que sana les dones". Durant els passats 16 anys, ha tractat 40 mil pacients, donant-los l'esperança de reconstruir les seves vides per elles mateixes com a dones. (FilmAffinity)

Llengües Francès i anglès, amb subtítols en espanyol

França
2022
97 min
Secció de La Mostra: 

Des que era petita, la Cathy somiava tenir el seu propi restaurant. Però als quaranta, res no surt com esperava i es veu obligada a acceptar una feina com a cuinera en una llar per a joves immigrants. El seu somni sembla que està desapareixent... o no? (FilmAffinity)

Llengües Francès, amb subtítols en espanyol

Canadà
França
Senegal
2021
129 min
Secció de La Mostra: 

Ambientada a la Mali postcolonial dels anys 60, quan els joves de Bamako ballen el rock & roll acabat d’importar d'Occident i somien una renovació política, Mali Twist se centra en els personatges del Samba i la Lara. Ell és un jove socialista que s'enamora de l'enèrgica Lara durant una de les seves missions a la selva. Per escapar del seu matrimoni forçat, ella fuig en secret amb ell a la ciutat. Però l'espòs de la Lara no ho permetrà i la Revolució aviat els comportarà doloroses desil·lusions mentre somien un futur junts. (FilmAffinity)

Llengües Francès, amb subtítols en espanyol