Marc Almodóvar

Biografia 

Marc Almodóvar és periodista, documentalista i autor d'una desena de documentals. Durant prop de cinc anys ha treballat de periodista freelance a Egipte. Autor del llibre Egipte rere la barricada (2014, Virus) i dels documentals Erhal (2011), Eskandereya (2010), BCN Thematic Park (2009) i Més enllà de la ficció (2007), entre d’altres.

Filmografia

2015 Khamsa (documental)

2011 Erhal (documental)

2010 Eskandereya (documental)

2009 BCN Thematic Park (documental)

2007 Més enllà de la ficció (documental)

Espanya
2015
Secció de La Mostra: 

Khamsa (significa ‘cinc’ en àrab) és un viatge per les inquietuds i els somnis de cinc persones unides per una generació i les aigües de la Mediterrània, però separades per horitzons i entorns llunyans. Cinc joves, cinc poblacions mediterrànies, cinc històries. Hiba, Hakeem, Seif, Nina i Ayoub. Beirut, Alexandria, Djerba, Timezrit i Casablanca. A través de la seva pròpia veu i gravat amb els seus propis ulls, recorrem els universos d'aquests cinc protagonistes.

Llengües: Versió original amb subtítols en català