Totes les pel·lícules

1 (1) A (1) C (1) D (1) E (2) F (2) I (1) L (6) O (1) P (1) R (1) S (1) T (1) U (2) Z (1)
Alemanya
Grècia
Països Baixos
Turquia
2019
108 min
Secció de La Mostra: 

Anys 80. La Reyhan, la Nurhan i la Havva són tres germanes que viuen amb el seu pare en un remot llogaret de l'Anatòlia central. Una rere l'altra són enviades a la ciutat a treballar com a criades en famílies adoptives acomodades amb l'esperança d’aconseguir-los una vida millor, però un temps després totes tres es veuen obligades a tornar per circumstàncies imprevistes. Per primera vegada en diversos anys, les tres germanes tornen a estar juntes en el seu poble natal, on s'enfrontaran a nous entorns, relacions i enfrontaments inesperats. (FilmAffinity

Llengües Turc, amb subtítols en espanyol

França
Tunísia
2019
88 min
Secció de La Mostra: 

Després d'anys a l'estranger a París, la Selma, una psicoanalista, torna a Tunísia amb el somni d'obrir la seva pròpia clínica de psicoteràpia. Allà haurà de tractar amb pacients nous i adaptar-se als problemes ocasionats per les seves diferències culturals.

En aquesta comèdia que suposa el seu debut al món del cinema, Manele Labidi obre una finestra fascinant a la Tunísia moderna en una cruïlla, amb una història de contrastos, contradiccions i enfrontaments culturals, plena de vitalitat i humor. (sesnacine.com)

Llengües Francès i àrab, amb subtítols en espanyol