Totes les pel·lícules

A (1) B (1) C (3) D (1) E (1) L (2) M (1) P (2)
Estats Units
Guatemala
Mèxic
2021
125 min

Després de la desaparició de la seva germana, la Sarita, una noia de classe treballadora de Ciutat de Guatemala, viatja a la ciutat costanera de Puerto Barrios per fer-se amiga de l'Andrés, el perillós exnòvio de la seva germana, i infiltrar-se a la seva quadrilla, convençuda que té alguna cosa a veure-hi. Amb una determinació indestructible per descobrir la veritat, la Sarita s'involucra cada cop més amb l’Andrés i el món implacable de la seva quadrilla. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Argentina
República Dominicana
2021
89 min

La Sara (17 anys) i la seva mainadera Yarisa (36) tenen una relació que sembla transcendir la seva classe social: són el més semblant a una filla i una mare, però un accident irromp en les seves vides i posa a prova la innocent il·lusió que res les separarà. (FilmAffinity)

Llengües Versió original en espanyol

Alemanya
Brasil
França
2002
130 min

Adaptada de la novel·la de Paolo Lins, retrata el creixement del crim organitzat a Cidade de Deus, un suburbi violent de Rio de Janeiro, entre finals dels anys seixanta fins a principis dels vuitanta. El protagonista de la pel·lícula és aquest barri, un dels més perillosos de la ciutat de Rio. El narrador és el Buscapé, un jove negre massa fràgil i tímid per a una vida criminal però amb prou talent per tenir èxit com a artista i fotògraf. Veiem a través dels seus ulls el desenvolupament de la vida, les baralles, l'amor i la mort dels personatges els destins dels quals s'allunyen i es creuen amb el pas del temps. (El Séptimo Arte)

Llengües Portuguès, amb subtítols en espanyol